Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

(PRE)VZGOJA SAMO-ZAVEDANJA: DELAVNICA ZA KREPITEV OSEBNOSTNE MOČI

Odpadlo

0,00

Kotizacija

Za udeležence, ki niso člani Zdravniške zbornice Slovenija je kotizacija 45€ (z DDV).

Kotizacija vključuje udeležbo na seminarju. Kotizacijo nakažite na TRR ZZS pri Unicredit banka Slovenije d. d., št.: SI56 2900 0005 0400 669, sklic: 09042019.

Če se dogodka ne udeležite in tega Zbornici ne sporočite vsaj 3 dni pred dogodkom, ste dolžni plačati 30% kotizacije (tudi člani ZZS).​​​

DOMUS MEDICA, DUNAJSKA CESTA 162, 1000 LJUBLJANA

Kreditne točke: 3,00

Tip vsebine: ETIKA, KOMUNIKACIJA, VARNOST

Število udeležencev je omejeno na: 20

Datum
09.04.2019
ura
16:30 - 19:30

Kontakt:

 ZDRAVNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE

 ANDREJA STEPIŠNIK

 DUNAJSKA CESTA 162

 01 30 72 153

 andreja.stepisnik@zzs-mcs.si

Vsebina

Udeleženci bodo izvedeli, kako je mogoče po vsaki krizi (z)rasti - se okrepiti, pridobiti znanje, napredovati, se izuriti, pogledati na situacijo iz drugih/novih perspektiv; opredeliti problem, ga temeljito analizirati in se odločiti o rešitvi. Poleg pomena pozitivne samopodobe in spretnosti za reševanje problemov se bomo dotaknili pomena samoregulacije in prilagodljivosti, razumevanja pomena in namena in pozitivne naravnanosti ter sprejetosti s strani drugih.

Med temeljnimi vsebinami pozitivne psihologije bo delo v skupini osvetlilo koncept sreče - pozitivnih čustev, sodelovanja, predanosti, angažiranja, navezanosti in povezanosti odnosov, pomenov, smisla, namenov in dosežkov. Predstavljene vaje bodo v pomoč pri dolgoročnem vzdrževanju samozavedanja brez prevlade vzorcev, ki ljudi spravljajo v stisko. Za to je potrebno spoznavanje lastnih moči in vrednot, oblikovanje vizij in življenjskih motivov, sprejemanje in načrtovanje realnih odločitev, prepoznavanje potencialnih ovir ter razmišljanje o uspehu in neuspehu. Posebna pozornost bo namenjena vlogi čustev v medosebnih odnosih.

Z delavnico se bodo udeleženci zavedeli strategij oblikovanja in doseganja ciljev ter spoprijemanja s stresom, njihove konstruktivnosti in funkcionalnosti, da bodo spoznali nove možnosti ter ubesedili lastne izkušnje.