Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

VEČ GLASBE, PROSIM

Kotizacije

30,00 €

Polna kotizacija

0,00 €

Kotizacija - član

Kotizacija vključuje udeležbo na delavnici in pogostitev med odmorom. Kotizacijo nakažite na TRR ZZS pri Unicredit banka Slovenije d. d., št.: SI56 2900 0005 0400 669, sklic: SI00 12052020.

Če se dogodka ne udeležite in tega Zbornici ne sporočite vsaj 3 dni pred dogodkom, ste dolžni plačati 30% kotizacije (tudi člani ZZS).

 

DOMUS MEDICA - JULIJA

Kreditne točke: 2,00

Tip vsebine: SPLOŠNO

Področja: Vsa področja

Število udeležencev je omejeno na: 20

Datum
12.05.2020
ura
17.00 - 19.00

Kontakt:

 ZDRAVNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE

 ANDREJA STEPIŠNIK

 DUNAJSKA CESTA 162

 01 30 72 153

 andreja.stepisnik@zzs-mcs.si

Vsebina

Skozi poslušanje, razlago, vpogled, vodeno doživljanje, spoznavanje vseh dimenzij glasbe in njene prepletenosti z drugimi življenjskimi aspekti. Z glasbo in čuječnostjo bo vaš življenski nazor bogatejši in veliko bolj zanimiv.

Glasba je del nas od rojstva in nas spremlja skozi celo življenje. Ob njej se veselimo, jokamo, se zaljubimo in postanemo uporniki ali iskalci resnice. Glasba je nekaj tako človeškega, vendar koliko zares vemo o njej? Zakaj tako vpliva na počutje, psiho? Kako nas oblikuje in kako jo mi? Skozi šest delavnic vas bosta Benjamin in Manca Izmajlova popeljala skozi ves razvoj glasbe in odgovorila na vsa ta vprašanja. Glasbe ne boste nikoli več poslušali kot poprej, saj jo boste razumeli in začutili v njeni celoti in namenu. Tudi zanimivosti in zgodb zaodrja ne bo manjkalo. Ne zamudite!

  • Nastanki in razvoj glasbe vse do danes – skupaj s tehnološkimi dosežki in spremembami
  • Zgradba in povezave z drugimi življenjskimi področji
  • Kaj predstavlja glasba za človeka in kako se odziva na spremembe v družbi
  • Kaj radi poslušamo in zakaj je temu tako
  • Glasba kot orodje za povišanje koncentracije (fokus), razvijanje slušnega čuta, logičnega razmišljanja in etike – osebna rast