10. medžunarodni kongres novih tehnologija u stomatologiji

101,93 €

Kotizacija

Informacije o kotizaciji:

http://www.edukacijeskfbih.com/index.html​

SARAJEVO

Kreditne točke: 8,5

Tip vsebine: STROKOVNA

Število udeležencev je omejeno na: 3

datum
13. - 14.10.2017

V Sarajevu bo letos med 13. in 15. oktobrom v hotelu Holiday potekal že tradicionalni 10. mednarodni kongres K4 – Nove tehnologije v stomatologiji, ki ga skupaj s še tremi zbornicami iz regije soorganizira Zdravniška zbornica Slovenije.

Vsebina

Program je razdeljen dva dneva in ima kar 60 ur aktualnih vsebin, ki jih bo v 44 predavanjih in delavnicah predstavilo 28 predavateljev, strokovnjakov s področja stomatologije. Med njimi sta iz Slovenije: prof. dr. Milan Petelin, vodja Centra za ustne bolezni in parodontologijo na Stomatološki kliniki v Ljubljani in prof. dr. sc. Maja Ovsenik, predstojnica Katedre za čeljustno in zobno ortopedijo na Medicinski fakulteti v Ljubljani.  

 

Celoten program je na voljo na spletni strani kongresa >>>

Organizatorke kongresa so štiri stanovske zbornice: Hrvaška zbornica dentalne medicine, Stomatološka zbornica Makedonije, Stomatološka zbornica Federacije Bosne in Hercegovine in Zdravniška zbornica Slovenije.

Letos pričakujejo okoli tisoč udeležencev.

Kongres je organiziran vsako leto v drugi od štirih držav zbornic soorganizatork in je največji tovrstni dogodek za zaposlene v stomatologiji v širši regiji. 

Vljudno vabljeni!

Domus Medica - dom zdravnikov

Domus Medica je dom vseh slovenskih zdravnikov, je stičišče štirih zdravniških organizacij: Zdravniška zbornica Slovenije, Fides - sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije, Slovensko zdravniško društvo in Strokovno združenje zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije.

Domus Medica je prostor za strokovna izobraževanja in dogodke, je prostor srečevanja in povezovanja in deluje kot stičišče znanja vseh slovenskih zdravnikov.

DomusMedica-velika