12. mednarodni kongres novih tehnologij v stomatologiji

Kotizacije

100,00 €

Upokojenci

100,00 €

Pripravniki

150,00 €

Polna kotizacija

100,00 €

Študenti

Kotizacija vključuje udeležbo na kongresu, pogostitev med odmorom, parkiranje, e-zbornik in DDV. Kotizacijo nakažite na TRR ZZS pri Unicredit banka Slovenije d. d., št.: SI56 2900 0005 0400 669, sklic: 16112019.

Kotizacija za udeležbo na posamezni delavnici znaša 100€.

Če se dogodka ne udeležite in tega Zbornici ne sporočite vsaj 3 dni pred dogodkom, ste dolžni plačati 30% kotizacije. 

DOMUS MEDICA - MODRA DVORANA, DUNAJSKA CESTA 162, v prostoru: Modra dvorana

Kreditne točke: 12

Tip vsebine: STROKOVNA

Področja: Vsa področja

Število udeležencev je omejeno na: 260

datum
15. - 16.11.2019
ura
9.30

Vsebina

Dragi kolegi,

v čast nam je, da vas lahko povabimo na že tradicionalni, vendar tokrat prvič dvodnevni mednarodni kongres novih tehnologij v stomatologiji.

Tema letošnjega kongresa je uporaba novih tehnologij v zobozdravstvu.

Odbor za zobozdravstvo pri Zdravniški zbornici Slovenije že dvanajsto leto aktivno sodeluje z regionalnimi zobozdravniškimi zbornicami z namenom skupnega sodelovanja na področju podiplomskega izobraževanja in usposabljanja v regiji. Tako smo letos z veseljem sprejeli organizacijo 12. skupnega kongresa, ki bo že tretjič potekal v Ljubljani, in sicer v petek in soboto, 15. in 16. 11. 2019, v prostorih Domus Medica.

Regijsko povezovanje zdravnikov in zobozdravnikov je izrednega pomena za razvijajočo se stomatološko stroko, kot tudi za prostor, v katerem bivamo in živimo.

Naša skupna regija je prostor srečevanj, pretekle izkušnje nas učijo, da je povezovanje napredek razvoja, prenos izkušenj pa bistveni del uresničevanja vizije, ki je lastna vsem zdravnikom in zobozdravnikom; to je skrb in kakovostna obravnava pacienta.
 
Kongres je namenjen seznanjanju zobozdravnikov z uporabo novih tehnologij v zobozdravstvu in razvoju stroke v regiji, povezovanju različnih specialističnih področij v zobozdravstvu z delom splošnega zobozdravnika ter izmenjavi izkušenj pri umestitvi zobozdravniške stroke v zdravstvene sisteme v regiji in v evropskem prostoru. Na srečanju bodo izbrani mednarodni predavatelji predstavili teme z vseh področij stomatologije.

Dosedanje izkušnje skupnih kongresov, ki so bili že organizirani v Zagrebu, Sarajevu, Skopju in Ljubljani, so pokazale, da strokovno sodelovanje ne pozna meja in je stičišče različnih idej, izkušenj in pogledov.

Vabljeni!

Organizacijski odbor: Matjaž Gorkič, dr. dent. med., Krunoslav Pavlović, dr. dent. med., Beti Kruljc Korelc, dr. dent. med., asist. dr. sc. Maja Grošelj, dr. dent. med., Dime Sapundžiev, dr. dent. med.

Program

 

Programski odbor

Matjaž Gorkič, dr. dent. med., Krunoslav Pavlović, dr. dent. med., Beti Kruljc Korelc, dr. dent. med., asist. dr. sc. Maja Grošelj, dr. dent. med., Dime Sapundžiev, dr. dent. med.

Soorganizatorji:

logo Komora Hrvaška         logo-komora    logo Komora Makedonija

 

 

Sponzorji:

logo Fotona       Logo unicredit

 

 

 

HOTELSKA NAMESTITEV

Austria Trend hotel - Registracijski obrazec

Hotel Info: https://www.austria-trend.at/en/hotels/hotel-ljubljana

Druge možnosti namestitve:

M hotel: https://www.m-hotel.si/

Gloria hotel: https://www.gloria.si/domov

Domus Medica - dom zdravnikov

Domus Medica je dom vseh slovenskih zdravnikov, je stičišče štirih zdravniških organizacij: Zdravniška zbornica Slovenije, Fides - sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije, Slovensko zdravniško društvo in Strokovno združenje zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije.

Domus Medica je prostor za strokovna izobraževanja in dogodke, je prostor srečevanja in povezovanja in deluje kot stičišče znanja vseh slovenskih zdravnikov.

DomusMedica-velika