Delavnica za zasebne zdravnike in zobozdravnike

0,00 €

Kotizacija

Kotizacije za člane ZZS ni.

DOMUS MEDICA, DUNAJSKA CESTA 162

Kreditne točke: 2

Tip vsebine: SPLOŠNO

Število udeležencev je omejeno na: 15

datum
16.1.2019
ura
16.45 - 19.00
Delavnica je namenjena zdravnikom in zobozdravnikov, ki že opravljajo zasebno zdravstveno dejavnost.

Vsebina

Udeleženci se bodo seznanili z glavnimi novostmi v Zakonu o zdravstveni dejavnosti, ki zadevajo zasebne izvajalce ter z drugimi aktualnimi temami, kot je problematika davčne obravnave ti. odvisnih razmerij pri medsebojnem poslovnem sodelovanju izvajalcev zdravstvene dejavnosti. Posebno pozornost bomo posvetili vprašanjem zaščite izvajalcev storitev v različnih pravnih postopkih (inšpekcijski, odškodninski, predkazenski postopek, itd.). Koncesionarji bodo prejeli praktične napotke za oblikovanje predlogov za širitev programov zdravstveni storitev v splošnem dogovoru. 

Domus Medica - dom zdravnikov

Domus Medica je dom vseh slovenskih zdravnikov, je stičišče štirih zdravniških organizacij: Zdravniška zbornica Slovenije, Fides - sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije, Slovensko zdravniško društvo in Strokovno združenje zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije.

Domus Medica je prostor za strokovna izobraževanja in dogodke, je prostor srečevanja in povezovanja in deluje kot stičišče znanja vseh slovenskih zdravnikov.

DomusMedica-velika