Delavnica za zdravnike in zobozdravnike, ki nameravajo pričeti opravljati zasebno zdravstveno dejavnost (kot zasebniki ali popoldanski s.p.-ji)

0,00 €

Kotizacija

Za člane ZZS kotizacij​e ​ni, za ostale 55€. (z DDV)  

Kotizacijo nakažite na TRR ZZS pri Unicredit banka Slovenije d. d., št.: SI56 2900 0005 0400 669, sklic: 22032019.

DOMUS MEDICA, DUNAJSKA CESTA 162

Kreditne točke: 2

Tip vsebine: STROKOVNA

Število udeležencev je omejeno na: 15

datum
22.3.2019
ura
10:00 - 12:00
Delavnica je namenjena zdravnikom in zobozdravnikov, ki razmišljajo o pričetku opravljanja zasebne zdravstvene dejavnosti.

Vsebina

Udeleženci se bodo seznanili s pogoji, ki jih morajo izpolnjevati za pridobitev dovoljenja Ministrstva za zdravje za opravljanje (zasebne) zdravstvene dejavnosti ter z osnovnimi temami, kot je obdavčitev različnih oblik dela, zavarovanje poklicne odgovornosti, zaščita izvajalcev zdravstvene dejavnosti v različnih pravnih postopkih.

Posvetili se bomo tudi aktualni temi davčne obravnave odvisnih razmerij pri medsebojnem poslovnem sodelovanju izvajalcev zdravstvene dejavnosti.

Udeleženci bodo prejeli praktične napotke za oblikovanje pobud za podelitev koncesije ter predlogov za širitev programov zdravstvene dejavnosti v splošnem dogovoru.

Publikacije

Domus Medica - dom zdravnikov

Domus Medica je dom vseh slovenskih zdravnikov, je stičišče štirih zdravniških organizacij: Zdravniška zbornica Slovenije, Fides - sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije, Slovensko zdravniško društvo in Strokovno združenje zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije.

Domus Medica je prostor za strokovna izobraževanja in dogodke, je prostor srečevanja in povezovanja in deluje kot stičišče znanja vseh slovenskih zdravnikov.

DomusMedica-velika