Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Ostali načini prijave

Prijava s SI-PASS

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

HEALTHDAY.SI - KAKO DIGITALNE INOVACIJE IZBOLJŠUJEJO ZDRAVSTVENI SISTEM

0,00

Kotizacija

DUNAJSKA 162

DUNAJSKA 162

Kreditne točke: 7,00

Tip vsebine: STROKOVNA

Področja: Abdominalna kirurgija, Anesteziologija, reanimatologija in perioperativna, Čeljustna in zobna ortopedija, Dentalna medicina, Dermatovenerologija, Družinska medicina, Fizikalna in rehabilitacijska medicina, Gastroenterologija, Ginekologija in porodništvo, Hematologija, Infektologija, Intenzivna medicina, Interna medicina, Internistična onkologija, Javno zdravje, Kardiovaskularna kirurgija, Klinična genetika, Klinična mikrobiologija, Maksilofacialna kirurgija, Medicina dela, prometa in športa, Nefrologija, Nevrokirurgija, Nevrologija, Nevropsihiatrija, Nuklearna medicina, Oftalmologija, Onkologija z radioterapijo, Oralna kirurgija, Ortopedska kirurgija, Otorinolaringologija, Otroška in mladostniška psihiatrija, Otroška nevrologija, Otroško in preventivno zobozdravstvo, Parodontologija, Patologija, Pediatrija, Plastična, rekonstrukcijska in estetska kirurgija, Pnevmologija, Psihiatrija, Radiologija, Revmatologija, Sodna medicina, Splošna kirurgija, Splošna medicina , Stomatološka protetika, Torakalna kirurgija, Transfuzijska medicina, Travmatologija, Urgentna medicina, Urologija, Zobne bolezni in endodontija, Kardiologija in vaskularna medicina, Klinična fiziologija, Otroška kirurgija, Alergologija in klinična imunologija (odrasli), Žilna kirurgija, Ni določeno

Število udeležencev je omejeno na: 260

Datum
10.10.2019

Kontakt:

 TEHNOLOŠKI PARK D.O.O.

 MOJCA CVIRN

 TEHNOLOŠKI PARK 19

 01 6203 406

 mojca.cvirn@tp-lj.si

 Spletna stran

Vabljeni na letno konferenco skupnosti HealthDay.si, ki bo 10.10.2019 v Modri dvorani Zdravniške zbornice Slovenije. Tokratna konferenca se osredotoča na to kako digitalne inovacije izboljšujejo zdravstveni sistem. Na enem mestu bodo združeni vsi akterji zdravstvenega sistema, tuji govorniki z njihovimi dobrimi praksami in razstava najboljših inovacij.

OBVESTILO
Zdravniška zbornica Slovenije v primeru strokovnih vsebin, ki jih organizirajo zunanji ponudniki (organizatorji), na spletni strani www.domusmedica.si nudi le platformo za objavo teh strokovnih vsebin. Za točnost podatkov o strokovnih vsebinah, ki so objavljene na tej platformi, je odgovoren organizator posamezne strokovne vsebine. Zbornica ne odgovarja za morebitne spremembe pri najavah strokovnih vsebin ter ne jamči za njihovo izvedbo in zanjo ne prevzema nobene odgovornosti. Prav tako zbornica ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnokoli dejanje ali opustitev organizatorja ali katerekoli tretje osebe.