Novosti v dentalni medicini 2019

50,00 €

Kotizacija

Kotizacija vključuje udeležbo na seminarju in pogostitev med odmorom.

Kotizacijo nakažite na TRR ZZS pri Unicredit banka Slovenije d. d., št.: SI56 2900 0005 0400 669, sklic: SI 00 11052019.

DOMUS MEDICA - MODRA DVORANA, DUNAJSKA CESTA 162

Kreditne točke: 6

Tip vsebine: STROKOVNA

Število udeležencev je omejeno na: 260

datum
11.5.2019
ura
8:30 - 18:30

V petek, 10.5.2019 bodo popoldan potekale delavnice.

Delavnice so objavljene na www.domusmedica.si (10.5.2019)

 

Vsebina

Za drugi seminar smo izbrali veliko zanimivih tem, ki so naštete v programu predavanj. Predstavljeni bodo posegi, ki jih splošni zobozdravniki lahko opravijo v splošnih ambulantah in nam vsem olajšajo delo. Kolegi bodo slušateljem prikazali primere iz prakse in z njimi delili svoje izkušnje. O določenih terapevtskih odločitvah bodo lahko slušatelji glasovali preko glasovalnih naprav, nato pa v razpravi utemeljili svojo odločitev. Novost tokratnega srečanja je tudi diskusija o določenih kliničnih primerih. V Skupini boste lahko delili svoje izkušnje s kolegi. Določena predavanja so tudi povezana z novimi posegi, ki se uvajajo v splošne ambulante

Programski odbor

Krunoslav Pavlović, dr. dent. med., Beti Kruljc Korelc, dr. dent. med., asist. dr. sc. Maja Grošelj, dr. dent. med. 

Domus Medica - dom zdravnikov

Domus Medica je dom vseh slovenskih zdravnikov, je stičišče štirih zdravniških organizacij: Zdravniška zbornica Slovenije, Fides - sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije, Slovensko zdravniško društvo in Strokovno združenje zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije.

Domus Medica je prostor za strokovna izobraževanja in dogodke, je prostor srečevanja in povezovanja in deluje kot stičišče znanja vseh slovenskih zdravnikov.

DomusMedica-velika