Ortodontska ekstruzija zoba in lepljenje breketa

100,00 €

Kotizacija

Kotizacija vključuje udeležbo na delavnici in pogostitev med odmorom. Kotizacijo nakažite na TRR ZZS pri Unicredit banka Slovenije d. d., št.: SI56 2900 0005 0400 669, sklic: SI12 9100004970007.

Če se dogodka ne udeležite in tega Zbornici ne sporočite vsaj 3 dni pred dogodkom, ste dolžni plačati 30% kotizacije. 

DOMUS MEDICA - VIKTORIJA

Kreditne točke: V postopku

Tip vsebine: STROKOVNA

Področja: Vsa področja

Število udeležencev je omejeno na: 15

datum
15.11.2019
ura
16.30 - 18.30

Vsebina

Za zobozdravnika je lahko koristno znanje, ki mu omogoča, da opravi manjši premik zob tudi
sam. Tak primer je ekstruzija posameznega zoba za podaljšanje klinične krone zoba in kot predpriprava na protetično oskrbo.
Namen delavnice je pokazati nekaj načinov ekstruzije posameznega zoba. Kako se nalepi bracket, kako izbirati pravo žice, kdaj in kako opraviti fibrotomijo, na kaj biti pozorni pri kontrolnih obiskih...in kako pogosti naj ti sploh bodo.

Zelo dobrodošlo je tudi, če prinesete svoje primere (recimo fotografije, rentgene, modele) o katerih se lahko pogovorimo in izmenjamo mnenja.

Programski odbor

Izvajalec: Miha Bobič, dr. dent. med.

Domus Medica - dom zdravnikov

Domus Medica je dom vseh slovenskih zdravnikov, je stičišče štirih zdravniških organizacij: Zdravniška zbornica Slovenije, Fides - sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije, Slovensko zdravniško društvo in Strokovno združenje zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije.

Domus Medica je prostor za strokovna izobraževanja in dogodke, je prostor srečevanja in povezovanja in deluje kot stičišče znanja vseh slovenskih zdravnikov.

DomusMedica-velika