S skupino naprej! - delavnica vodenja

0,00 €

Kotizacija

Za udeležence, ki niso člani Zdravniške zbornice Slovenija je kotizacija 45€ (z DDV).

Kotizacija vključuje udeležbo na seminarju. Kotizacijo nakažite na TRR ZZS pri Unicredit banka Slovenije d. d., št.: SI56 2900 0005 0400 669, sklic: 12022019.

Če se dogodka ne udeležite in tega Zbornici ne sporočite vsaj 3 dni pred dogodkom, ste dolžni plačati 30% kotizacije (tudi člani ZZS).​

DOMUS MEDICA - ANA

Kreditne točke: 3

Tip vsebine: ETIKA, KOMUNIKACIJA, VARNOST

Število udeležencev je omejeno na: 20

datum
12.2.2019
ura
16:30 - 19:45

Katere lastnosti in spodobnosti imajo najbolj uspešni vodje? Zakaj so ljudje motivirani, da jim sledijo?

Vsebina

 Ali so te veščine osvojene ali prirojene? Vodenje skupin zajema paleto različnih veščin, ki se med seboj prekrivajo in dopolnjujejo. Na tem treningu bomo skupaj z udeleženci ustvarili pregled nad najpomembnejšimi načini vodenja in se še bolj osredotočili na spodbujanje ekipnega duha (in vlogo vodje v razvoju ekipe), motivacijo posameznikov v skupini in pristopom do različnih posameznikov v ekipi (situacijsko vodenje). Te veščine so pogosto prepoznane kot najbolj ključne za složno in učinkovito delovanje ekip.

Programski odbor

Zavod. Medicinski Trenerji

Domus Medica - dom zdravnikov

Domus Medica je dom vseh slovenskih zdravnikov, je stičišče štirih zdravniških organizacij: Zdravniška zbornica Slovenije, Fides - sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije, Slovensko zdravniško društvo in Strokovno združenje zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije.

Domus Medica je prostor za strokovna izobraževanja in dogodke, je prostor srečevanja in povezovanja in deluje kot stičišče znanja vseh slovenskih zdravnikov.

DomusMedica-velika