Srečanje skupine za osebnostno rast: kako doseči dogovor

Obvladovanje čustev sogovornika

0,00 €

Kotizacija

Kotizacije za člane ZZS ni.

Če se dogodka ne udeležite in tega Zbornici ne sporočite vsaj 3 dni pred dogodkom, ste dolžni plačati 20€.​

 

DOMUS MEDICA - ANA

Kreditne točke: 3

Tip vsebine: ETIKA, KOMUNIKACIJA, VARNOST

Število udeležencev je omejeno na: 19

datum
9.1.2019
ura
16:00 - 20:00
  • Reflektivni odgovori
  • Empatija vs. ustrežljivost
  • Kdaj reflektivni odgovori niso primerni

VAJA: trening reflektivnih odgovorov s poudarkom na čustvih sogovornika

 

 

Programski odbor

METKA KOMAR

Področje njenega delovanja je osebna in poslovna odličnost. Je diplomirana ekonomistka in licenciran trener NLP (nevrolingvističnega programiranja) ter strokovnjak za poslovno odličnost, EFQM.

Predava, svetuje, izvaja delavnice ter coaching na področju komunikacije, asertivnosti, pogajanj, timskega dela (vodenje in opolnomočenje timov ter teambuilding), reševanja konfliktov,  projektnega vodenja in uvajanja sprememb (Change Management).

Svojo karierno pot je začela v podjetjih, kjer je bila na vodilnih položajih in se v praksi srečevala z izzivi vodenja in komuniciranja, zato se je veliko dodatno izobraževala na teh področjih. 

Domus Medica - dom zdravnikov

Domus Medica je dom vseh slovenskih zdravnikov, je stičišče štirih zdravniških organizacij: Zdravniška zbornica Slovenije, Fides - sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije, Slovensko zdravniško društvo in Strokovno združenje zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije.

Domus Medica je prostor za strokovna izobraževanja in dogodke, je prostor srečevanja in povezovanja in deluje kot stičišče znanja vseh slovenskih zdravnikov.

DomusMedica-velika