Srečanje skupine za osebnostno rast

Mentoriranje

Kotizacije

0,00 €

Kotizacija - član

21,00 €

Polna kotizacija

Kotizacija vključuje udeležbo na delavnici in pogostitev med odmorom. Kotizacijo nakažite na TRR ZZS pri Unicredit banka Slovenije d. d., št.: SI56 2900 0005 0400 669, sklic: SI12 01042020.

DOMUS MEDICA, DUNAJSKA CESTA 162

Kreditne točke: 3,5

Tip vsebine: ETIKA, KOMUNIKACIJA, VARNOST

Področja: Vsa področja

Število udeležencev je omejeno na: 15

datum
1.4.2020
ura
16.00 - 20.00

Delavnica bo izvedena preko spletne platforme ZOOM. Tudi te delavnice bodo kot do sedaj potekale v živo z možnostjo aktivne izmenjave mnenj s predavateljico

 

Vsebina

V delavnici boste s predavateljico komunicirali prek videa, audia in klepetalnice.

Za dostop v delavnico vam bomo poslali povezavo na vaš e-mail.

Da bi vaše sodelovanje potekalo nemoteno  vam priporočamo, da pred prvo povezavo opravite tehnični test prek povezave: https://zoom.us/test.  ZOOM je uporabniku prijazna spletna platforma. Vse kar potrebujete je dobra internetna povezava ter računalnik, prenosnik ali tablica.

Več informacij in podatkov glede zahtevane tehnične podpore za ZOOM najdete v “Zoom Help Center-u”  prek: https://support.zoom.us/hc/en-us/categories/200101697.  

Na voljo vam bo tudi naša tehnična pomoč.

Vsak vodja ima svoj stil vodenja. Eni verjamejo v bolj »trdi«, avtoritaren pristop, drugi v demokratičnega, tretji spet v prijateljskega; in še bi lahko naštevali. Kateri pristop vodenja je pravilen ali vsaj boljši? Odgovor ni tako preprost, saj vsak človek »zahteva« drugačen pristop.

Bistvo vodenja je, da ima vodja moč avtoritete oz. prepričevanja. Prepričat se pa pustimo, če ljudem zaupamo – eni brez prisile, drugi spet potrebujejo več »vzpodbude«.

Predstavila bom model situacijskega vodenja, katerega osnovno sporočilo je: Vsakega sodelavca vodim v vsaki situaciji drugače. Model je odlično in izjemno uporabno orodje v praksi.

Dotaknili se bomo tudi zlorabe avtoritarnega stila vodenja, ki je ena od oblik mobinga na delovnem mestu.

Programski odbor

METKA KOMAR

Področje njenega delovanja je osebna in poslovna odličnost. Je diplomirana ekonomistka in licenciran trener NLP (nevrolingvističnega programiranja) ter strokovnjak za poslovno odličnost, EFQM.

Predava, svetuje, izvaja delavnice ter coaching na področju komunikacije, asertivnosti, pogajanj, timskega dela (vodenje in opolnomočenje timov ter teambuilding), reševanja konfliktov,  projektnega vodenja in uvajanja sprememb (Change Management).

Svojo karierno pot je začela v podjetjih, kjer je bila na vodilnih položajih in se v praksi srečevala z izzivi vodenja in komuniciranja, zato se je veliko dodatno izobraževala na teh področjih. 

Domus Medica - dom zdravnikov

Domus Medica je dom vseh slovenskih zdravnikov, je stičišče štirih zdravniških organizacij: Zdravniška zbornica Slovenije, Fides - sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije, Slovensko zdravniško društvo in Strokovno združenje zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije.

Domus Medica je prostor za strokovna izobraževanja in dogodke, je prostor srečevanja in povezovanja in deluje kot stičišče znanja vseh slovenskih zdravnikov.

DomusMedica-velika