Srečanje skupine za osebnostno rast

Vodenje sestanka

Kotizacije

0,00 €

Kotizacija - član

21,00 €

Polna kotizacija

Kotizacija vključuje udeležbo na delavnici in pogostitev med odmorom. Kotizacijo nakažite na TRR ZZS pri Unicredit banka Slovenije d. d., št.: SI56 2900 0005 0400 669, sklic: SI00 06052020.

Če se dogodka ne udeležite in tega Zbornici ne sporočite vsaj 3 dni pred dogodkom, ste dolžni plačati 30% kotizacije (tudi člani ZZS).

DOMUS MEDICA, DUNAJSKA CESTA 162

Kreditne točke: 3,5

Tip vsebine: ETIKA, KOMUNIKACIJA, VARNOST

Področja: Vsa področja

Število udeležencev je omejeno na: 15

datum
2.12.2020
ura
16:00 - 20:00

Delavnica bo potekala v prostorih Domus medica in v obliki interaktivnega videoizobraževanja preko spletne platforme ZOOM.

Vsebina

Tudi te delavnice bodo kot do sedaj potekale v živo z možnostjo aktivne izmenjave mnenj s predavatelji.

V delavnici boste s predavatelji komunicirali preko videa, audia in klepetalnice.

Za dostop v delavnico vam bomo poslali povezavo na vaš e-mail.

Da bi vaše sodelovanje potekalo nemoteno  vam priporočamo, da pred prvo povezavo opravite tehnični test prek povezave: https://zoom.us/test.  ZOOM je uporabniku prijazna spletna platforma. Vse kar potrebujete je dobra internetna povezava ter računalnik, prenosnik ali tablica.

Več informacij in podatkov glede zahtevane tehnične podpore za ZOOM najdete v “Zoom Help Center-u”  prek: https://support.zoom.us/hc/en-us/categories/200101697.

Na voljo vam bo tudi naša tehnična pomoč.

Tokrat si bomo ogledali kateri stil vodenja uporabi vodja, ko se sodelavci ne odzivajo, so preobremenjeni, morda celo izgoreli. Motivacija sodelavcev je ena od pomembnih nalog vodenja. Pogosto vodje komentirajo, da bi dober vodja moral biti psiholog, da bi koordiniral vse odnose in potrebe svojih sodelavcev in jih uskladil z dobro opravljenim delom.

Na delavnici si bomo ogledali stil vodenja, ki je usmerjen v motiviranje sodelavcev.

Programski odbor

METKA KOMAR

Področje njenega delovanja je osebna in poslovna odličnost. Je diplomirana ekonomistka in licenciran trener NLP (nevrolingvističnega programiranja) ter strokovnjak za poslovno odličnost, EFQM.

Predava, svetuje, izvaja delavnice ter coaching na področju komunikacije, asertivnosti, pogajanj, timskega dela (vodenje in opolnomočenje timov ter teambuilding), reševanja konfliktov,  projektnega vodenja in uvajanja sprememb (Change Management).

Svojo karierno pot je začela v podjetjih, kjer je bila na vodilnih položajih in se v praksi srečevala z izzivi vodenja in komuniciranja, zato se je veliko dodatno izobraževala na teh področjih. 

Domus Medica - dom zdravnikov

Domus Medica je dom vseh slovenskih zdravnikov, je stičišče štirih zdravniških organizacij: Zdravniška zbornica Slovenije, Fides - sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije, Slovensko zdravniško društvo in Strokovno združenje zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije.

Domus Medica je prostor za strokovna izobraževanja in dogodke, je prostor srečevanja in povezovanja in deluje kot stičišče znanja vseh slovenskih zdravnikov.

DomusMedica-velika