Učinkovito reševanje konfliktov

120,00 €

Kotizacija

Kotizacija vključuje udeležbo na delavnici in pogostitev med odmorom. Kotizacijo nakažite na TRR ZZS pri Unicredit banka Slovenije d. d., št.: SI56 2900 0005 0400 669, sklic: 15112017.

Če se dogodka ne udeležite in tega Zbornici ne sporočite vsaj 3 dni pred dogodkom, ste dolžni plačati 30% kotizacije.  

 

DOMUS MEDICA - ANA

Kreditne točke: 6

Tip vsebine: ETIKA, KOMUNIKACIJA, VARNOST

Število udeležencev je omejeno na: 12

datum
15.11.2017
ura
9.00 - 16.30

V življenju je vse več pritiskov in nestrpnosti med ljudmi. Kako naj v »ponorelem svetu« ohranimo svoj duševni mir in smo ob tem učinkoviti tako v službi kot v družini? Ali je to sploh še mogoče?

Vsebina

Seveda je. Največ energije nam poberejo nerazrešeni konflikti! Tisti, ki jih rešimo, so sicer naporni ko jih razrešujemo, potem pa imamo mir in čas za druge zadeve. Nerazrešeni konflikti pa ostajajo z nami tudi ponoči in še dneve (tedne in celo mesece) po tistem, ko se je stresna situacija zgodila.

Na seminarju boste pridobili orodja, s pomočjo katerimi boste bolj učinkoviti pri obvladovanju  konfliktnih situacij.

Program

9:00 – 11:00        predavanje in vaje

11:00 - 11:30      odmor za kavo

11:30 – 13:00     predavanje in vaje

13:00 – 14:00     kosilo

14:00 – 16:30     predavanje in vaje

 

Programski odbor

METKA KOMAR

Področje njenega delovanja je osebna in poslovna odličnost. Je diplomirana ekonomistka in licenciran trener NLP (nevrolingvističnega programiranja) ter strokovnjak za poslovno odličnost, EFQM.

Predava, svetuje, izvaja delavnice ter coaching na področju komunikacije, asertivnosti, pogajanj, timskega dela (vodenje in opolnomočenje timov ter teambuilding), reševanja konfliktov,  projektnega vodenja in uvajanja sprememb (Change Management).

Svojo karierno pot je začela v podjetjih, kjer je bila na vodilnih položajih in se v praksi srečevala z izzivi vodenja in komuniciranja, zato se je veliko dodatno izobraževala na teh področjih. 

Domus Medica - dom zdravnikov

Domus Medica je dom vseh slovenskih zdravnikov, je stičišče štirih zdravniških organizacij: Zdravniška zbornica Slovenije, Fides - sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije, Slovensko zdravniško društvo in Strokovno združenje zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije.

Domus Medica je prostor za strokovna izobraževanja in dogodke, je prostor srečevanja in povezovanja in deluje kot stičišče znanja vseh slovenskih zdravnikov.

DomusMedica-velika