Več glasbe, prosim

Kotizacije

30,00 €

Polna kotizacija

0,00 €

Kotizacija - član

Kotizacija vključuje udeležbo na delavnici in pogostitev med odmorom. Kotizacijo nakažite na TRR ZZS pri Unicredit banka Slovenije d. d., št.: SI56 2900 0005 0400 669, sklic: SI00 16092020.

Če se dogodka ne udeležite in tega Zbornici ne sporočite vsaj 3 dni pred dogodkom, ste dolžni plačati 30% kotizacije (tudi člani ZZS).

 

DOMUS MEDICA - JULIJA

Kreditne točke: V postopku

Tip vsebine: SPLOŠNO

Področja: Vsa področja

Število udeležencev je omejeno na: 20

datum
16.9.2020
ura
17.00 - 19.00

VEČ GLASBE, PROSIM«  – inovativno in sproščeno nas bosta  Benjamin in Manca Izmajlov v interaktivni obliki z besedami in izvedbo popeljala v svet glasbe. 

Vsebina

Skozi poslušanje, razlago, vpogled, vodeno doživljanje, spoznavanje vseh dimenzij glasbe in njene prepletenosti z drugimi življenjskimi aspekti. Z glasbo in čuječnostjo bo vaš življenski nazor bogatejši in veliko bolj zanimiv.

Glasba je del nas od rojstva in nas spremlja skozi celo življenje. Ob njej se veselimo, jokamo, se zaljubimo in postanemo uporniki ali iskalci resnice. Glasba je nekaj tako človeškega, vendar koliko zares vemo o njej? Zakaj tako vpliva na počutje, psiho? Kako nas oblikuje in kako jo mi? Skozi šest delavnic vas bosta Benjamin in Manca Izmajlova popeljala skozi ves razvoj glasbe in odgovorila na vsa ta vprašanja. Glasbe ne boste nikoli več poslušali kot poprej, saj jo boste razumeli in začutili v njeni celoti in namenu. Tudi zanimivosti in zgodb zaodrja ne bo manjkalo. Ne zamudite!

  • Nastanki in razvoj glasbe vse do danes – skupaj s tehnološkimi dosežki in spremembami
  • Zgradba in povezave z drugimi življenjskimi področji
  • Kaj predstavlja glasba za človeka in kako se odziva na spremembe v družbi
  • Kaj radi poslušamo in zakaj je temu tako
  • Glasba kot orodje za povišanje koncentracije (fokus), razvijanje slušnega čuta, logičnega razmišljanja in etike – osebna rast

Programski odbor

Izvajalca:

mag. Benjamin Izmajlov, dipl. umetnica Manca Izmajlova

Kratek CV:

Benjamin Izmajlov je violinist, dirigent, skladatelj, porducent in profesor. Magistriral je na konservatoriju Čajkovski v Moskvi, pred tem pa še študiral v Italiji in na Dunaju. Predava na Dunajski glasbeni akademiji, je vabljen solist Moskovske filharmonije ter član žirij na mednarodnih tekmovanjih. Sodeloval je z najuglednejšimi umetniki ter kolektivi. Je podprt umetnik s strani angleškega proizvajalca profesionalne audio opreme Prism Sound Ltd. Je producent in avtor projektov s platinastim priznanjem “Slovanska duša” in “Slovensko srce” ter novejših dveh “Pesmi mojih krajev” ter “Ruska kolekcija”. Benjamin Izmajlov je tudi ustanovitelj Slovenskega diplomatskega koncerta ter Mednarodne akademije Giuseppe Tartini. V mladosti pa je tudi dokoazal kot jugoslovanski prvak v elektrotehniki in prejemnik priznanja na tekmovanju za fiziko v Sloveniji.

www.benjaminizmajlov.com

Domus Medica - dom zdravnikov

Domus Medica je dom vseh slovenskih zdravnikov, je stičišče štirih zdravniških organizacij: Zdravniška zbornica Slovenije, Fides - sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije, Slovensko zdravniško društvo in Strokovno združenje zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije.

Domus Medica je prostor za strokovna izobraževanja in dogodke, je prostor srečevanja in povezovanja in deluje kot stičišče znanja vseh slovenskih zdravnikov.

DomusMedica-velika