Zadovoljna, samozavestna in radostna

480,00 €

Kotizacija

Kotizacija vključuje udeležbo na delavnici in pogostitev med odmorom. Kotizacijo nakažite na TRR ZZS pri Unicredit banka Slovenije d. d., št.: SI56 2900 0005 0400 669, sklic: 07022016.

Če se dogodka ne udeležite in tega Zbornici ne sporočite vsaj 3 dni pred dogodkom, ste dolžni plačati 30% kotizacije.​ 

DOMUS MEDICA, DUNAJSKA CESTA 162, v prostoru: Viktorija

Kreditne točke: 30

Število udeležencev je omejeno na: 10

datum
7.2. - 20.6.2017
ura
9.00 - 12.00

Poteka 2-krat mesečno po 3 ure. 

Termini: 7. in 21. februar 2017, 7. in 21. marec 2017, 4. in 18. april 2017, 9. in 23. maj 2017, 6. in 20. junij  2017

Sodobna ženska izraža sebe v številnih vlogah, okoljih in odnosih. Poskuša biti dobra profesionalka, mama, hči, partnerka, sodelavka, šefinja, prijateljica, soseda, državljanka..., odlična v službi, na razpolago družini in aktualna v prostem času, z vsem seznanjena in brezhibna v izvedbi.

Vsebina

Vse te aktivnosti dnevno popolnoma zapolnijo njen čas in jo sčasoma obremenijo, izčrpajo, izpraznijo. Današnji svet računa na žensko, nagovarja jo z vedno novimi izzivi, pričakovanji in zahtevami, a ženska izgublja samo sebe.

Kaotično množico dražljajev, aktivnosti, odnosov in informacij lahko obvlada le z osredotočenim, zrelim in veščim usmerjanjem svoje pozornosti, energije in dejavnosti.

V ciklusu petih tematskih sklopov vas bom vodila skozi sistematično pridobivanje veščin, navad in pogledov, s katerimi boste bolj obvladale svoje življenje na zdrav, zrel in učinkovit način. 

Program

ZADOVOLJNA, SAMOZAVESTNA IN RADOSTNA je 30-urni izobraževalni program osebnostne rasti in profesionalnega razvoja, razdeljen v pet tematskih sklopov.

V rednih srečanjih boste udeleženke okrepile stik s seboj, se soočile s svojimi potrebami in osvojile prakse, navade ter veščine, potrebne za njihovo zadovoljevanje. Sproščeno druženje v varni skupini vas bo pod izkušenim, mehkim, a odločnim vodstvom popeljalo k sebi, vam povrnilo občutek moči, navdiha in sijaja. Proces razvoja spodbuja tudi izjemno močna podpora skupine.

 

VSEBINA

 1. STIK S SEBOJ

  Kako (spet) začutiti samo sebe?

  Kako delovati, ne da bi izgubljala svojo energijo in moč?

   

 2. POTREBE, PRILOŽNOSTI IN PRIORITETE

  Kako prepoznati, kaj si res želim in potrebujem?

  Kako izbrati odnose, aktivnosti in informacije, ki me podpirajo, spodbujajo, razvijajo?

   

 3. NEGA ŽENSKE TELESNE IDENTITETE

  Kako sprejeti in vzljubiti svoje telo?

  Kako negovati svoje telo na meni lasten in prijazen način?

   

 4. NEGA ŽENSKEGA ČUSTVENEGA SVETA

  Kako spoznati, sprejeti in obvladati svoja čustva?

  Kako razvijati čustveno pozitivne in zadovoljujoče odnose?

   

 5. NEGA DOBRIH MISLI

Kako obvladati svoje miselne procese in vsebine?

Kako razviti pozitivne kognitivne navade?

Programski odbor

Manica Žmauc

Po univerzitetni diplomi iz pedagogike in sociologije ter podiplomskemu interdisciplinarnemu študiju odnosne dinamike sem se posvetila raziskovalnemu in pedagoškemu delu na področju izobraževanja odraslih. Med drugim sem štiri leta vodila osrednjo Borzo znanja v Ljubljani in sodelovala v več mednarodnih izobraževalnih projektih EU.

 

Kot samostojna svetovalka že več kot dvajset let pripravljam in izvajam avtorske izobraževalne, svetovalne ter terapevtske programe za pedagoške delavce, zdravnike, psihologe, podjetnike, umetnike, športnike in druge strokovne profile. Predavam laični in strokovni javnosti, objavljam v strokovnih in poljudnih publikacijah ter vodim specializirane izobraževalne projekte v domačih in tujih poslovnih okoljih.

 

Moji programi so plod moje osebnostne in profesionalne rasti, permanentnega interdisciplinarnega študija, od spoznavanja telesa v srednji zdravstveni šoli in izredni praksi v fizioterapiji, ginekologiji ter intenzivni negi, humanističnega študija na Filozofski fakulteti in podiplomskega študija odnosov ter psihoterapevtskih pristopov, do urjenja senzitivnosti in učenja masažnih tehnik pri priznanih mojstrih v tujini.

 

Domus Medica - dom zdravnikov

Domus Medica je dom vseh slovenskih zdravnikov, je stičišče štirih zdravniških organizacij: Zdravniška zbornica Slovenije, Fides - sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije, Slovensko zdravniško društvo in Strokovno združenje zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije.

Domus Medica je prostor za strokovna izobraževanja in dogodke, je prostor srečevanja in povezovanja in deluje kot stičišče znanja vseh slovenskih zdravnikov.

DomusMedica-velika