24. ažmanovi dnevi - simpozij urgentne, družinske in gorske medicine

Kotizacije

230,00 €

Polna kotizacija

Kotizacija (DDV je vključen v ceno): |za 2 dneva - 230 €;|za en dan - 140 €;|specializanti, upokojenci za 2 dneva 140 € (za en dan 90 €)|

GOZD MARTULJEK

GOZD MARTULJEK

Kreditne točke: 13,30

Tip vsebine: STROKOVNA

Področja: Družinska medicina, Urgentna medicina

Število udeležencev je omejeno na: 150

Datum
02.06.2023 - 03.06.2023

Kontakt:

 OSNOVNO ZDRAVSTVO GORENJSKE ZD TRŽIČ

 BRANKA HROVAT

 BLEJSKA 10

 04/5982252

 tajnistvo@zd-trzic.si

 Spletna stran

OBVESTILO
Zdravniška zbornica Slovenije v primeru strokovnih vsebin, ki jih organizirajo zunanji ponudniki (organizatorji), na spletni strani www.domusmedica.si nudi le platformo za objavo teh strokovnih vsebin. Za točnost podatkov o strokovnih vsebinah, ki so objavljene na tej platformi, je odgovoren organizator posamezne strokovne vsebine. Zbornica ne odgovarja za morebitne spremembe pri najavah strokovnih vsebin ter ne jamči za njihovo izvedbo in zanjo ne prevzema nobene odgovornosti. Prav tako zbornica ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnokoli dejanje ali opustitev organizatorja ali katerekoli tretje osebe.

Domus Medica - dom zdravnikov

Domus Medica je dom vseh slovenskih zdravnikov, je stičišče štirih zdravniških organizacij: Zdravniška zbornica Slovenije, Fides - sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije, Slovensko zdravniško društvo in Strokovno združenje zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije.

Domus Medica je prostor za strokovna izobraževanja in dogodke, je prostor srečevanja in povezovanja in deluje kot stičišče znanja vseh slovenskih zdravnikov.

DomusMedica-velika